Trobada 2008

A l'Esquirol, 7 de setembre de 2008

Una setantena de persones van participar diumenge a la tercera trobada de familiars amb el cognom Comajoan. La trobada, que va repetir l'escenari de la segona, ara fa cinc anys, a la casa de colònies de l'Armentera, a l'Esquirol, va aplegar assistents provinents sobretot de la comarca d'Osona, tot i que també n'hi havia d'altres, com la Garrotxa, el Vallès Occidental o el Barcelonès. El dinar va ser a base de paella, botifarra amb peres i postres artesanals elaborades per un dels Comajoan, que regenta l'empresa Xocolat a Terrassa, en Jordi Tobal. Al final, precisament la seva mare, la Teresa Rierola Comajoan va entregar un text amb els seus records de petita, quan vivia a l'Esquirol. Ara també viu a Terrassa.

Text de Josep Comajoan Colome
Imatge
Immaculada Tubau Prat.... i Comajoan

Comentaris

XC ha dit…
Hola Joan,
he vist q a la plana de scgenealogia.org/catalunya que ets uns dels genealogistes esmentats. El meu primer cognom és "Colomé" i estic fent un àrbre genealògic familiar, del qual actualment tinc dades familiars des de l'any 1850 aprox.

M'encantaria poder contactar amb tu per tal de veure si és possible unir l'àrbre o si més no conèixer una mica la teva experiència en aquest món.

Salutacions.
Immaculada ha dit…
Xavi, no puc contactar amb tu.